MENIU CAUTĂ

Cadavru fără cap, găsit într-un acvariu de pești, în casa unui bărbat dat dispărut

Distribuie

Un cadavru fără cap a fost găsit într-un acvariu de pești din casa unui bărbat dat dispărut de familia lui în urmă cu câteva săptămâni, a anunțat poliția din San Francisco, citată de BBC News.

Proprietarul casei în care a fost găsit cadavrul, Brian Egg, în vârstă de 65 de ani, a fost declarat dispărut de familia și vecinii săi la sfârșitul lunii trecute. Ulterior, vecinii au anunțat că au observat activități suspecte la domiciliul bărbatului, iar poliția dus un câine specializat în căutări. Animalul a fost cel care a găsit cadavrul din acvariu.

Comandantul poliției, Greg McEachern, a declarat, marți, că nu a fost identificat cadavrul și că în prezent se așteaptă rezultatele autopsiei. Între timp, cazul persoane dispărute rămâne deschis.

Anchetatorii spun că în urmă cu o lună, atunci când dispariția lui Egg a fost raportată pentru prima dată, ofițerii au sunat de trei ori la domiciliul său, dar nu au primit niciun răspuns. Totuși nu au văzut circumstanțe suspecte și nu au anchetat mai departe cazul.

Dar, pe 14 august, vecinii au dat alarma după ce au văzut un „camion privat folosit pentru curățarea locului crimei” în fața clădirii împreună cu o persoană suspectă. Poliția a arestat persoana și a intrat în clădire, dar nu au existat semne ale prezenței proprietarului. Dar anchetatorii au descoperit mai multe dovezi printre care produse de curățare și „mirosuri suspecte în reședință”.

A doua zi a fost efectuată o căutare mai detaliată cu ajutorul unui câine specializat și astfel a fost găsit cadavrul din acvariu.

Doi suspecți au fost inițial acuzați de omucidere, fraudă, furt, furt de identitate și abuz de vârstă, dar acuzațiile au fost respinse de procurori. Unul dintre cei arestați rămâne în custodie.

Cazul este deschis în continuare și urmează să se stabilească identitatea cadavrului, ce s-a întâmplat cu Brian Egg și cine a comis crima.


Citește și: VIDEO/ Satul cu șase Dumnezei: „Dacă vreți să știți cum ne împăcăm, mergeți la cherhana în zori, când se-adună în barcă toate națiile”


 

Citește mai multe despre san francisco și acvariu pe Libertatea.

Comentarii