Mergi direct la conținut »
Câine legat de un taxi pe străzile din Cluj. Patrupedul era prea murdar ca să urce în mașină / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Câine legat de un taxi pe străzile din Cluj. Patrupedul era prea murdar ca să urce în mașină / VIDEO

Câine legat de un taxi pe străzile din Cluj. Patrupedul era prea murdar ca să urce în mașină / VIDEO

Imagini tulburătoare cu un câine legat de un taxi pe străzile din Cluj. Patrupedul a fost târât pe bulevardele din oraș, după ce șoferul a considerat că animalul era prea murdar pentru a se urca în mașină.

Cazul scandalos a ieșit la iveală după ce isprava taximetristului a fost filmată în trafic de un alt șofer, notează observator.tv.

Șoferul care a filmat sâmbătă imaginile șocante a sunat la 112 pentru a depune o reclamație. Mai apoi, taximeristul a fost oprit în trafic de polițiști.

„La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana care a făcut sesizarea, martori, precum şi pe şoferul autoturismului. Acesta a invocat faptul că a apelat la această metodă de a plimba câinele din cauze medicale, care nu îi permit să plimbe câinele pedestru. Câinele nu prezenta leziuni vizibile sau dificultăţi în a se deplasa. Toate persoanele implicate au fost citate să se prezinte la sediul unităţii de Poliţie în această săptămână, pentru a clarifica situaţia şi a stabili dacă fapta întruneşte elementele constitutive ale vreunei infracţiuni”, a explicat pentru sursa citată Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Potrivit legii, maltratarea animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la trei luni la un an sau amendă.


Citește și EXCLUSIV/Soarta teribilă a solistei Gigi Marga, o legendă a muzicii românești. Autoritățile au internat-o într-un azil din New York


 

Close
Închide
  Close