Mergi direct la conținut »
Călin Popescu Tăriceanu nu candidează la alegerile prezidențiale. „Nu intră în discuție în ceea ce mă privește”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Călin Popescu Tăriceanu nu candidează la alegerile prezidențiale. „Nu intră în discuție în ceea ce mă privește”

Călin Popescu Tăriceanu nu candidează la alegerile prezidențiale. „Nu intră în discuție în ceea ce mă privește”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, în acest moment, candidatura sa la alegerile prezidențiale „nu intră în discuție”. Liderul ALDE a mai precizat că participarea sa la cursa pentru președinție nu este o opțiune pe care să o analizeze în momentul de față.

De Răzvan Mihalașcu,

„În acest moment, candidatura la prezidenţiale nu intră în discuţie în ceea ce mă priveşte. Pentru mine nu este o opţiune pe care în momentul de faţă să o analizez”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, conform Agerpres.

Senatul a respins, luni, solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul preşedintelui Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu, care îşi păstrează imunitatea, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 800.000 de dolari.


Citește și:

Politico: Viorica Dăncilă promite să renunțe la modificarea legilor justiției. „Acest subiect a făcut mult rău partidului și a polarizat societatea noastră”


 

 
 
Close
Close
Închide