Mergi direct la conținut »
Capră neagră, crescută de o familie din Argeș. De ce au primit oamenii 10.000 de lei amendă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Capră neagră, crescută de o familie din Argeș. De ce au primit oamenii 10.000 de lei amendă

Capră neagră, crescută de o familie din Argeș. De ce au primit oamenii 10.000 de lei amendă

O capră neagră, animal protejat de lege și pe cale de dispariție în România, a fost descoperit în curtea unor săteni din Argeș. Oamenii creșteau capra alături de celelalte animale din gospodărie, dar deținerea unui animal protejat de lege este pedepsit de lege. În consecință, familia a fost amendată cu suma de 1.000 de lei.

De Mihai Niculescu,

Jandarmii au găsit capra neagră vineri, în localitatea Arefu, în timpul unei acțiuni de combatere a furtului de curent electric. Jandarmii au anunțat Asociația Vânătorilor din județ.

„Jandarmii au anunţat AJVPS Argeş în vederea continuării verificărilor, astfel s-a dovedit faptul că animalul fusese găsit în sălbăticie, iar familia a ales să îl crească alături cu celelalte animale din curte fără a anunţa autorităţile” a comunicat Inspectoratul de Jandarmi Argeș, potrivit Mediafax.

Specialiștii au luat capra neagră și o vor elibera în sălbăticie.


Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români


 

Close
Închide
  Close