MENIU CAUTĂ

FOTO&VIDEO/ Carte de condoleanțe în memoria lui Andrei Gheorghe deschisă la Galeria Mobius

Distribuie

Carte de condoleanțe în memoria lui Andrei Gheorghe deschisă la Galeria Mobius. Cei care vor să își ia la revedere de la fostul om de radio o pot face joi și vineri, la Galeria Mobius, unde vor fi depuse o fotografie cu Andrei Gheorghe și o carte de condoleanțe. În aceste două zile, galeria își suspendă activitatea. Trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă, a anunțat, marți, familia fostului om de radio.

FOTO: Adrian Manolache

Pentru oamenii care au venit să scrie în cartea de condoleanțe, reprezentanții galeriei au pus pe masă votcă rusească ( Andrei Gheorghe fiind născut în Lipețk, Rusia- n.r.) și o sticlă de vin pe care scria ”Roșu de Floreasca- Merlot- Vinicultură urbană”. Toate aceste pregătiri păstrează stilul nonconformist, stil care-l caracteriza pe Andrei Gheorghe.

„Andrei Gheorghe ne-a fost și ne rămâne prieten drag. Galeria își suspendă activitatea în aceste zile. În spațiu va fi depusă o fotografie a lui Andrei și o carte de condoleanțe va fi pusă la dispoziția celor care vor dori să își ia rămas bun de la el. Spațiul este deschis în zilele de joi, 22 martie, și vineri, 23 martie, între orele 10 am și 10 pm”, potrivit unui mesaj publicat de Galeria Mobius pe Facebook.

Sâmbătă, trupul jurnalistului va fi depus la ora 11,00 la capela crematoriului și, după o mică slujbă urmată de momentul despărțirii de familie și de prieteni, Andrei Gheorghe va fi coborât în sala cuptoarelor. Corpul va fi scos din coșciugul care va fi doar închiriat și așezat pe un grilaj și băgat în cuptor.

Andrei Gheorghe a fost descoperit fără viață la mansarda vilei sale din Voluntari. Autopsia a relevat faptul că jurnalistul murise din cauza unor probleme cardiace pe fondul cărora, de-a lungul timpul, suferise mai multe infarcte.

O primă examinare a cadavrului, făcută chiar în mansarda vilei în care Andrei Gheorghe a fost găsit mort, a arătat că decesul ar fi survenit cu aproximativ 12 ore înainte, fapt confirmat și la autopsie. Stomacul realizatorului de emisiuni radio era gol semn că a luat ultima masă undeva în jurul orei prânzului în ziua anterioară decesului.

”Nu avea semne pe corp, ci doar o echimoză, o acumulare de sânge sub piele la unul dintre coate cauzată de poziția în care a stat după ce i s-a făcut rău”, au adăugat același surse.


VIDEO/Antonio Banderas intră în pielea geniului Pablo Picasso. Lansarea serialului are loc în orașul natal al celor doi

Citește mai multe despre Andrei Gheorghe, crematoriu și incinerare pe Libertatea.

Comentarii