Mergi direct la conținut »
Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în casă. Ce le-a spus familia polițiștilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în casă. Ce le-a spus familia polițiștilor

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în casă. Ce le-a spus familia polițiștilor

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în casă. Polițiștii au efectuat noaptea trecută cercetări la domiciliul fostului om de radio, decedat luni, la vârsta de 56 de ani. 

De Cristian Burcioiu, Remus Vlad,

Polițiștii care cercetează moartea lui Andrei Gheorghe au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime, pentru că la locuința fostului om de radio nu s-a găsit niciun indiciu în acest sens. Astfel, ipoteza rămasă în picioare este că Andrei Gheorghe a murit în urma unui stop-cardiorespirator.

Anchetatorii au stat de vorbă noaptea trecută cu familia fostului om de radio, care le-a spus acestora că Andrei Gheorghe aștepta să înceapă un nou contract, au declarat surse din cadrul anchetei pentru Libertatea.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost cea care a luat legătura cu administratorul complexului unde locuia omul de radio, pentru că nu mai reușea să dea de el. Administratorul a mers acasă la jurnalist și l-a găsit pe acesta mort în baie, îmbrăcat într-un tricou și boxeri. Pe baza acestor informații, anchetatorii spun că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a murit la puțin timp după ce s-a trezit, luni dimineață.

Surse din anchetă au declarat pentru Libertatea că trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe a fost găsit într-o mansardă transformată în cameră deschisă, unde exista și o toaletă. Fostul om de radio a fost descoperit lângă toaletă, cu fața în jos, picioarele spre vasul de WC și covorașul mototolit.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari.

 
 
Close
Închide