Mergi direct la conținut »
Casiera de la agenția loto din Gorj unde s-a câștigat premiul cel mare: "Nu cred că dânsa conștientizează despre ce sumă e vorba"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Casiera de la agenția loto din Gorj unde s-a câștigat premiul cel mare: "Nu cred că dânsa conștientizează despre ce sumă e vorba"

Casiera de la agenția loto din Gorj unde s-a câștigat premiul cel mare: „Nu cred că dânsa conștientizează despre ce sumă e vorba”

Casiera de la agenția loto din Gorj unde s-a câștigat premiul cel mare spune că pensionara de 84 ani care a câștigat duminică premiul cel mare pus în joc de Loteria Română la 6 din 49 a mers luni la agenția nr. 1810 din Târgu Jiu pentru a-și valida biletul. Femeia a jucat o variantă simplă, dar a completat și un bilet la 5 din 40: "Nu cred că dânsa conștientizează despre ce sumă e vorba", spune casiera.

Bătrâna s-a prezentat duminică dimineața la agenție loto 1810 Piața Mică din Târgu Jiu și a completat o singură variantă la 6 in 49, având nevoie de ajutorul casierei pentru a juca și un bilet la 5 din 40.

„A venit ieri în agenție, nu o cunoșteam pentru că eu țin locul unei alte colege care este în concediu. A completat un bilet la 6 din 49 și încă o variantă la 5 din 40. La al doilea joc a pus cu un număr în plus și mi-a spus că e prea scump și cu permisiunea dumneaei am scos un număr din variantă. Nici nu cred că dânsa conștientizează despre ce sumă e vorba, pentru că mă întreba dacă trebuie să își cheme copiii acasă din Anglia”, a povestit Elena Rusu, casiera agenției Loto 1810 din Târgu Jiu.

Câștigătoarea a povestit în momentul validării variantei câștigătoare că trăiește dintr-o pensie de 900 lei și că este ajutată de către nepoții ei plecați în Marea Britanie.

Bătrâna a lucrat 30 de ani ca muncitor la Uzina Electroputere Craiova şi spune că a mai câștigat anul trecut 30 de lei și s-a gândit că o urmărește norocul, relatează Mediafax.

„Am mers la agenţie, am ales nişte numere întâmplător şi am pus o variantă simplă. Speram să câştig patru numere, nu mai mult, ca să acopăr cheltuielile făcute de strănepoata mea pentru renovarea apartamentului, să acopăr cheltuielile şi să o aduc în ţară să aibă grijă de mine”, a declarat pensionara.

Ea mai povestește că toată iarna a îndurat frigul în casă, pentru că în prima lună de iarnă a plătit o factură de 260 de lei și s-a speriat că va rămâne fără bani, așa că s-a hotărât să facă economie la gaze și să se îmbrace mai gros.

Femeia a mai spus că a jucat și de Paște la loto, sperând să câștige, ea mărturisind că deocamdată nu știe cum o să-și ridice premiul de la București.

”Încă nu am anunţat-o pe strănepoata mea, pentru că duminică nu am ştiut cât am câştigat, nici acum nu ştiu exact cât înseamnă. Eu copii nu am avut, iar strănepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea făceam economii. Urmăresc şi în piaţă, să cumpăr tot ce este mai ieftin, ca să îmi ajungă banii. Am intrat râzând în agenţie, apoi am plâns, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus Liliana.

În urmă cu câțiva ani, aceeași casieră a oferit marele premiu altei persoane.

”Duminică, atunci când a plecat din agenţie, ca niciodată parcă, m-am uitat după dumneaei până când a ieşit din sediu. Mă bucur că a câştigat aceşti bani o persoană care are nevoie de ei”, a mai declarat Elena Rusu, angajata Loteriei Române.

Femeia de 51 de ani lucrează din anul 1992 ca titulară la o agenţie din Rovinari.

Premiul de categoria I la Loto 6/49, in valoare de 1.375.546,09 lei, peste 295.000 de euro, a fost câștigat de o femeie de 84 de ani, din Târgu-Jiu. Câștigătoarea marelui premiu la Loto 6 din 49 are 84 de ani.

Citește și: EXCLUSIV/Unul dintre artiștii cândva invidiați pentru bunăstarea sa, Adrian Sărmășan, își vinde hainele în piața de vechituri

 

Close
Închide
  Close