De Mihai Niculescu,

Un vasluian și-a scos apartamentul la vânzare, pe un site de specialitate, în urmă cu câteva zile. Deși nu beneficiază de dotări ieșite din comun, imobilul cu patru camere are un preț exorbitant pentru această zonă, de 100.000 de euro, relatează vremeanoua.ro. Mai mult, omul nu este deloc deschis la negociere, potrivit anunțului.

Descrierea apartamentului de 100.000 de euro

“Proprietar vând apartament 4 camere, 2 băi, 2 balcoane, decomandat, etaj 1, strada Călugăreni, bloc 272 în spatele Pieții Traian, bloc dat în folosință în anul 1992. Imobilul dispune de geamuri termopan, centrală termică, parchet laminat, izolație termică interior și exterior, ușă metalică. Boxă la subsol și acces la uscător. Apartamentul nu necesită nici o investiție. Se vinde complet mobilat și utilat. Atenție! Prețul este 100.000 euro fix, nu este negociabil, vă rog nu deranjați inutil”.

Potrivit statisticilor, Vaslui se află printre orașele cu cel mai mic număr de tranzacții imobiliare în acest an. În timp ce trendul național al numărului de tranzacții a fost în scădere în ultimii ani, în ultimele luni s-a înregistrat o evoluție pozitivă la nivel național. ”În luna iulie 2019, au fost vândute, la nivelul întregii țări, 50.890 imobile, cu 10.683 mai multe fată de luna iunie 2019. Numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la nivel național, în luna iulie a acestui an, este cu 6.460 mai mare fată de perioada similară a anului trecut”, spun reprezentanții Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, arată sursa citată.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

În perioada ianuarie-septembrie 2019, la nivelul județului Vaslui au fost înregistrate 3207 tranzacții imobiliare, cifră care plasează județul la coada clasamentului pe tară. În luna septembrie a anului curent, Vasluiul a înregistrat un număr de 463 de tranzacții imobiliare, cu aproape 160 mai puține decât în aceeași lună din 2017.

În municipiul Brașov, un apartament cu 4 camere costă între 55.000 euro și 90.000 de euro, într-unul dintre cele mai luxoase complexuri din oraș. În Constanța, un apartament cu 4 camere, cu suprafață de 91mp, este scos la vânzare cu 82.000 de euro, iar în Iași, centru universitar, cei interesați își pot cumpăra o astfel de locuință și cu 70.000 de euro.

Sursa foto: Wikipedia, vremeanoua.ro

Citeşte şi:

Un Lamborghini abandonat într-un hambar a fost vândut cu 1,6 milioane de dolari

Primăria Sectorului 3 betonează spațiul verde. Negoiță: “Este o reorganizare urbanistică. Pământul și iarba nu sunt spațiu verde”

VIDEO | Un șofer inconștient a făcut o depășire pe linie continuă, în curbă! „Îl omoram, și ce? Am asigurare”

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri