Mergi direct la conținut »
Reginia Letizia și operațiile estetice. Cât a cheltuit soția regelui Spaniei pe intervențiile chirugicale Galerie foto
8imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Reginia Letizia și operațiile estetice. Cât a cheltuit soția regelui Spaniei pe intervențiile chirugicale

Reginia Letizia și operațiile estetice. Cât a cheltuit soția regelui Spaniei pe intervențiile chirugicale

Regina Letizia a Spaniei a suferit numeroase transformări de look. Aceasta ar fi cheltuit o sumă impresionantă pe intervenții estetice.

Potrivit diariogol.com, regina Letizia a Spaniei ar fi trecut de mai multe ori pragul clinicilor estetice pentru a-și face diverse intervenții. Suma pe care a cheltuit pentru a arăta cât mai bine și pentru a ascunde semnele trecerii anilor nu este deloc mică.

Astfel, în anul 2008, Letizia s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru o operație de rinoplastie. Operația la nas a costat 6.000 de euro.

O altă intervenție estetică a Letiziei a fost la nivelul bărbiei. Această operație ar fi costat 5.000 de euro.

În plus, regina Letizia ar fi apelat la tratamente cu botox și acid hialuronic pentru a combate semnele trecerii anilor de pe chipul ei. Costul acestor tratamente se ridică la 12.000 de euro.

Se spune că Letizia ar fi suferit o intervenție estetică și la nivelul pomeților, costul acesteia fiind de peste 14.000 de euro.

În total, suma cheltuiută de regina Letizia a Spaniei pentru îmbunătățirile din bisturiu este de aproximativ 40.000 de euro.

Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea, împreună cu care care are două fetițe superbe. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004. Înainte de a deveni soția lui Felipe, Regina Letizia a fost jurnalistă. Fiica cea mare a celor doi, Leonor, a venit pe lume în 31 octombrie 2005 şi este primul copil al Regelui Felipe al VI-lea şi al soţiei lui, Regina Letizia a Spaniei şi totodată prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. Infanta Leonor, precum şi sora ei mai mică, Sofía, studiază în prezent la şcoala Santa María de los Rosales din Aravaca, lângă Madrid, unde a învăţat şi tatăl lor.

FOTO: Hepta

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

Close
Închide
  Close