Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, ședinta foto pe scaunul stomatologic
Ştiri Libertatea > Ştiri > Cătălin Botezatu, ședinta foto pe scaunul stomatologic

Cătălin Botezatu, ședinta foto pe scaunul stomatologic

Celebrul designer a fost protagonsitul unei sedinte foto atipice intr-o clinica stomatologica de lux detinuta de Cosmin Dima, acum medic, dar care in perioada studentiei a fost modelul lui.

Catalin Botezatu a fost printre primii care s-au lasat pe mana lui atunci cand si-a deschis cabinetul, il stia silitor, stia ca e pasionat de aceasta meserie, si a avut incredere in performantele lui ca medic. Acum, fostul model Coffi, actualmente dr. Cosmin Dima, este un reputat stomatolog, cunsocut national dar si international pentru performantele lui medicale. A conceput si implementat o tehnica noua chirurgicala denumita „snake tehnique” care ajuta la imbunatatirea gingiei din jururl implantului care acum e folosita in clinici din toata lumea, e speker international pe partea de chirurgie-implantologie, si daca rata internationala de esec in implantologie este de 5 la suta la nivel mondial, la este este de 0,5. Cu alte cuvinte, dr. Cosmin Dima arata ca modelele pot face performanta si-n alte domenii.

„Sedinta foto a fost gandita raportat la trendurile internationale in materie de medicina, medicina e arata, moda e arta, zambetul e cel mai frumos accesoriu, astea au fost elementele de la care am pornit. A fost o echipa, un concept la care s-a lucrat in timp, eu am realizat uniformele modelelor asistente. Ma bucur sa fiu protagonist in campanii care promoveaza sanatatea, grija pentru tine, respectul pe care si-l poarta un om care se ingrijeste. Am spus si ma repet, orice tinuta fermecatoare paleste atunci cand e purtata de cineva care are dantura stricata”, a declarat Catalin Botezatu.

„Pentru mine nu e greu sa pozez, am scoala lui si asta nu se uita niciodata, cariera de model m-a ajutat sa fiu foarte strict si foarte critc, perfectionist pana la nebunie, atent la detalii, toate astea le am de la Catalin Botezatu, de la cum arata clinica pana la echipa cu care lucrez, am invatat in anii de modeling sa nu las nimic la intamplare. Cred ca imaginea conteaza enorm, categoric performantele medicale primeaza, dar trebuie sa fie un tot unitar ca lucrurile sa functioneze perfect”, dr. Cosmin Dima.

 
 
Close
Închide