Mergi direct la conținut »
Câte E-uri se găsesc în crenvurști. Lista celor mai dăunătoare produse din România
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Câte E-uri se găsesc în crenvurști. Lista celor mai dăunătoare produse din România

Câte E-uri se găsesc în crenvurști. Lista celor mai dăunătoare produse din România

Cel mai recent studiu al inspectorilor de la Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor InfoCons arată că numărul E-urilor din crenvurşti este alarmant de mare. Iată lista celor mai dăunătoare produse din România.

În cadrul studiului, experții Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor InfoCons au analizat 16 produse ale producătorilor sau distribuitorilor de pe piața românească. Astfel, s-a descoperit că, în ceea ce privește numărul de E-uri din crenvurști, acesta variază între 5 și 12 E-uri.

Iată lista produselor cu cel mai ridicat număr de E-uri: 

  • Cora Crenvurști cu piept de pui 400g – 9 E-uri
  • Pikok Crenvursti din piept de pui 85% carne 500g – 9 E-uri
  • Caroli Cremwursti cu piept de pui 80% carne 2x140g – 10 E-uri
  • Aro Cremwursti cu carne pui – 12 E-uri

Iată lista produselor cu cel mai scăzut număr de E-uri:

  • Aldis Crenvursti cu pui – 5 E-uri
  • Cris-Tim Cremwursti cu Piept de Pui 250g – 5 E-uri
  • Horeca Cremwursti cu piept de pui – 5 E-uri

„Crenvurștii sunt un produs pe care îl cumpărăm pentru a-l mânca dimineața, la serviciu, când mergem la picnic, sau, mai nou, chiar între 2 felii de pâine sub denumirea de hot dog. Sperăm cu toții că un astfel de produs este compus doar din carne, arătând și mirosind a carne, cu ceva condimente adăugate și cam atât. Însă, citind eticheta sau urmărind testele comparative InfoCons, putem vedea că într-un astfel de produs se găsesc chiar și 12 E-uri. Oare mai e loc și de carne? Haideți să citim eticheta, să alegem în cunoștință de cauză și să votăm produsele pe care cu adevărat dorim să le cumpărăm”, îndeamnă consumatorii Sorin Mierlea, președintele InfoCons.


România, țara unde educația sexuală se face ”din filmele pentru adulți”. Copiii care fac copii din cauza nepăsării statului


 

Close
Închide
  Close