Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Liviu Dragnea, după moartea lui Verestoy Attila
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mesajul lui Liviu Dragnea, după moartea lui Verestoy Attila

Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea lui Verestoy Attila.

De Dana Aramă,

Verestoly Attila, parlamentar UDMR, a încetat din viață miercuri, 24 ianuarie 2017. Liviu Dragnea a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook.

„Am aflat cu tristețe vestea privind trecerea în neființă a lui Verestoy Attila!
A fost unul din parlamentarii cu cea mai îndelungată activitate, un lider al UDMR care și-a pus amprenta asupra multor proiecte legislative, esențiale pentru România, dezbătute și adoptate în ultimii douăzeci de ani! Un partener de dialog și de dezbateri constructive!
Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Liviu Dragnea, liderul PSD.

Verestoy Attila a fost senator român în toate legislaturile din perioada 1990 – 2016, ales de fiecare dată în județul Harghita pe listele UDMR.

Attila Verestóy a fost și un important om de afaceri din România, deținând mai multe companii, printre care și societatea de administrare a investițiilor Investica Asset Management. Verestoy Attila a fost unul dintre cei mai bogați parlamentari români. Este cunoscut și ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața lemnului, fiind supranumit „drujba lui Dumnezeu” pentru afacerile sale cu lemn.


Citește și: EXCLUSIV/ Hotărâre uimitoare luată de instanță: vor exista două trupe Iris! Deși a abandonat formația, Cristi Minculescu se poate folosi de marcă


 

Close
Închide
  Close