Mergi direct la conținut »
Caz îngrozitor la Iași: copilă violată de la 6 ani de tată, de față cu mama ei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Caz îngrozitor la Iași: copilă violată de la 6 ani de tată, de față cu mama ei

O fetiță a fost violată de tatăl ei de când avea 6 ani, timp de patru ani de zile, de multe ori de față cu mama ei, care nu a intervenit niciodată în apărarea copilei sale, arată Bună Ziua Iași. Coșmarul micuței a încetat abia după ce un vecin a sesizat autoritățile. Fetița a fost plasată unui asistent maternal, iar tatăl ei a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuată.

De Cristian Anton,

Copila care are acum 12 ani și se află în grija unei asistente maternale de aproape doi ani, locuia alături de părinții ei în localitatea ieșeană Răducăneni.

Fetița a fost violată între 2013 și 2017 de nenumărate ori, arată sursa citată, potrivit căreia abuzurile sexuale ale copilei se petreceau de multe ori de față cu mama ei.  

Profitând de imposibilitatea minorei de a-și exprima voința și de a se apăra, bărbatul a molestat-o sexual și ar fi pus-o de mai multe ori să-i facă sex oral.

Bună Ziua Iași:

Minora ar fi precizat într-o discuție purtată cu un psiholog că tatăl ei o lua într-o altă cameră și profita de ea, chiar dacă mama fetei era în casă.

Anchetatorilor le-a fost destul de greu să discute cu mama fetei. „Femeia are probleme medicale și nu s-a putut lua în considerare tot ce a declarat. Din câte se pare, aceasta a avut mai multe internări la o unitate medicală care se ocupă de tratarea bolilor psihice”, a precizat sursa mai sus citată.

Salvată de un vecin

Calvarul fetei s-a terminat după ce un vecin a cerut ajutorul autorităților. În 2018, copila a fost luată din familie.

Specialiștii din cadrul DGASPC au consiliat-o, iar mai apoi au plasat-o în grija unui asistent maternal.

Este greu de crezut că fetița se va mai întoarce vreodată acasă la Răducăneni. Mama ei nu este în stare să o îngrijească, iar tatăl, cel mai probabil, va petrece ani grei în spatele gratiilor.

Close
Închide
  Close