Suspectul Gheorghe Dincă folosea și le cumpăra cartele prepay oamenilor cu care lucra. G, unul dintre vecinii care îl ajuta la diverse treburi în curte, primise o astfel de cartelă. Dincă i-a scris pe ambalajul cartelei și numărul său de telefon.

“M-a sunat și atunci, miercuri noaptea, pe la 11 seara, dar nu i-am răspuns. L-am lăsat să sune, că n-aveam chef să umblu noaptea”, spune G., care stă la câteva case de locuința suspectului și mai lua un ban făcând munci pentru Dincă. 

În telefonul lui G. , Dincă apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numărul lui, 0722.841.235, apare și la apeluri pierdute, și la apeluri primite. 

Acest număr se adaugă celor două numere deja cunoscute ale lui Dincă:

  • 0759.660.526 – numărul de pe care a sunat Alexandra la 112.
  • 0763.931.765 – numărul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, descoperit și acesta la Dincă acasă.

Telefonul lui G.M. este un model vechi, ca și telefoanele lui Dincă, unde anchetatorii n-au găsit imagini sau SMS-uri relevante. 

“Ieșea un fum negru și gros”

G.M. susține că, deși intra des în curtea suspectului, nu a pășit niciodată în casă. Un alt vecin îl contrazice: “N-avea cum să nu intre și în casă, era tot timpul la lucru la el, ba una, ba alta”. 

L-am întrebat pe vecinul respectiv dacă n-a simțit miros de ars dinspre casa lui Dincă. “Ba da, dar așa făcea el. Din când în când, ieșea un fum negru și gros, de la el din curte. Le-am spus și celor de la poliție, de trei ori m-au chemat să mă întrebe”.

Citeşte şi:

EXCLUSIV LIBERTATEA | Laptop, aparat foto digital și stickuri de memorie descoperite în casa lui Gheorghe Dincă! Asasinul are și cont de Facebook!

Sorina Matei, document despre afacerile clanului Oacă, semnate de baronul Paul Stănescu. Iată ce susține interlopul că învârte prin Caracal

DIICOT anunță că alte resturi umane arse au fost descoperite în pădurea din Caracal, în locul indicat de Dincă

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate