Mergi direct la conținut »
Ce a făcut o femeie după ce a descoperit că mecanicul îi folosea mașina ca să meargă la cumpărături | FOTO Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce a făcut o femeie după ce a descoperit că mecanicul îi folosea mașina ca să meargă la cumpărături | FOTO

Ce a făcut o femeie după ce a descoperit că mecanicul îi folosea mașina ca să meargă la cumpărături | FOTO

O americancă și-a dus mașina la reparat, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. Aceasta a descoperit că mecanicul îi folosea mașina pentru a-și face cumpărăturile.

De Dana Aramă,

 

Penny Ivy Thompson, o femeie din Mississippi, SUA, și-a descoperit mașina în trafic la câteva zile după ce o lăsase la un atelier de reparații.

Aceasta era condusă de mecanicul care trebuia să se ocupe de reparații. Penny Thompson a observat mașina în trafic și a început o urmărire.

Inițial, femeia a crezut că mecanicul ieșise cu mașina în trafic pentru a vedea cum se comportă aceasta. Însă ulterior a avut parte de o surpriză neplăcută. Acesta a oprit la magazin pentru a-și face diverse cumpărături pentru casă.


După ce și-a dat seama că mecanicul îi folosea automobilul, Penny Thompson a așteptat o nouă oprire a acestuia, a mers în parcare și și-a luat mașina înapoi.

„Aveam cheia de rezervă la mine și mi-am „furat” propria mașina din parcarea unui magazin care, de altfel, nici nu-mi place”, a comentat cu umor proprietara mașinii, în mediul online.

„L-am văzut când venea spre mașănă, cu pungile de cumpărături. Nici măcar nu s-a uitat să vadă cine luase camioneta. Pur și simplu a rămas înmărmurit în parcare”, a mai povestit americanca, potrivit contexto.com.


Citește și:

INTERVIU/ Ambasadorul Emil Hurezeanu spune că nu vor fi probleme cu votul românilor din Germania. ”Imaginea românilor revoltați că nu pot vota în străinătate ne urmărește încă”

 
 
Close
Închide
  Close