De Dana Aramă,

 

Potrivit laverdadnoticias.com, Regina Letizia a Spaniei vrea ca fiicele sale, Leonor și Sofia, să fie primite cu reverență din partea colegilor de școală.

Această pretenție a Reginei Letizia nu le-a picat deloc bine celorlate mămici.

„Mămicile de la colegiul unde învață cele două prințese sunt la capătul răbdării din cauza cerințelor speciale, mai ales că s-a ajuns să se ceară ca fetele să fie primite cu reverență”, notează Diario Gol.


Nu este pentru prima oară când solicitările Reginei Letizia au stârnit polemici la școală. În urmă cu ceva timp, suverana a cerut să fie schimbat meniul de la școală. Preocupată de sănătatea fiicelor sale, suverana a cerut ca meniul să conțină cât mai multe legume și verdețuri.

De asemenea, Regina Letizia a cerut ca fiicele sale să nu fie întrebate nimic despre viața lor persoanală și de părinții lor. Micuțele sunt permanent însoțite de gărzile de corp, inclusiv la orele de curs.

Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea, împreună cu care care are două fetițe superbe. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004. Înainte de a deveni soția lui Felipe, Regina Letizia a fost jurnalistă. Fiica cea mare a celor doi, Leonor, a venit pe lume în 31 octombrie 2005 şi este primul copil al Regelui Felipe al VI-lea şi al soţiei lui, Regina Letizia a Spaniei şi totodată prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei. Infanta Leonor, precum şi sora ei mai mică, Sofía, studiază în prezent la şcoala Santa María de los Rosales din Aravaca, lângă Madrid, unde a învăţat şi tatăl lor.

FOTO: Hepta

Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră