Mergi direct la conținut »
Ce i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu. Momentul care a emoționat pe toată lumea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu. Momentul care a emoționat pe toată lumea

Ce i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu. Momentul care a emoționat pe toată lumea

Apropiații i-au pus mai multe oboiecte în sicriu lui Răzvan Ciobanu înainte de înmormântare

De Dana Aramă,

Joi, 2 mai 2019, creatorul de modă Răzvan Ciobanu este condus pe ultimul drum. Înainte de înmormântare, prietena acestuia, Laura Vicol, i-a pus în sicriu mai multe obiecte.

Potrivit spynews.ro, Laura Vicol a fost cea care a deschis sicriul lui Răzvan Ciobanu, la priveghi, pentru a-i pune acestuia lângă el câteva obiecte favorite.

În sicriul lui Răzvan Ciobanu s-au pus mai multe bijuterii create special pentru regretatul designer, dar și o sticluță cu parfumul preferat al acestuia. Momentul a fost unul extrem de emoționant, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu izbucnind în plâns la vederea trupului neînsuflețit al prietenului lor.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului, arată primele rezultate ale autopsiei

Close
Închide
  Close