MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 13:11

Ce s-a întâmplat cu tânără făcută de râs de tatăl ei într-un CV

Distribuie

Adolescenta care a ajuns celebră pe internet după ce tatăl ei i-a completat CV-ul într-un mod inedit a reușit să-i demonstreze bărbatului că lucrurile nu stau deloc cum crede el și a intrat la colegiu cu un scor bun. 

Acum câteva zile, Lauren Moore, 16 ani, din Redcar, Middlesbrough, Marea Britanie, a distribuit CV-ul pe Twitter, cu descrierea: „Aduceți-mi aminte să nu-mi mai las tatăl să-mi facă CV-ul”.

Bărbatul a notat în CV foarte multe lucruri negative despre fiica lui, printre care: ‘nu ascult’, ‘navighez pe Facebook’, ‘pierd orice documente’, ‘dau informații infractorilor despre clienți’, ‘leneșă, întârziată, ignorantă, rea, cu ură față de oameni și dimineți, o fată de 16 ani obișnuită căruia nu-i pasă de nimic”.

CV-ul buclucaș a devenit viral pe internet, iar Lauren nu doar că nu s-a supărat pentru remarcile tatălui, dar a reușit și să-i demonstreze acestuia contrariul.

Ea a primit rezultatele de la Academia Rye Hill și a descoperit că a luat cinci examene din cele date, intrând astfel la colegiu.

Sursă foto Twitter Lauren Moore.


Un bătrân de 94 de ani participă, de șapte ani, la toate ședințele de consiliu de la Primăria Capitalei. Și-a notat prezența într-un caiet


 

Citește mai multe despre cv și tata pe Libertatea.

Comentarii