Mergi direct la conținut »
Ce scrie presa din Costa Rica despe condamnarea Elenei Udrea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce scrie presa din Costa Rica despe condamnarea Elenei Udrea

Ce scrie presa din Costa Rica despe condamnarea Elenei Udrea

Jurnaliștii costaricani anunță că Direcția Generală de Migrări și Stărinătate din Costa Rica așteaptă să vadă poziția oficială a autorităților române în urma acondamnării definitive a Elenei Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

„Direcţia Generală Migraţie şi Imigraţie din Costa Rica așteaptă pronunțarea mandatului de arestare pentru a decide asupra viitorului fostului ministru român refugiat în Costa Rica

Curtea de Casație și Justiție din România a menținut sentința de condamnare la șase ani cu executare împotriva fostului ministru”, potrivit cotidianul La Nacion.

Jurnaliștii din Costa Rica amintesc că Udrea a obținut statutul de refugiat în țara sud-americană.

”Fostul ministru român, Elena Udrea, care a contestat justiția țării sale căutând „refugiu” în Costa Rica, a fost condamnată marți, în urma recursului, la șase ani de închisoare pentru corupție.

Direcția Generală Migrație și Imigrație a precizat că ceea ce urmează acum este „evaluarea sau revizuirea acțiunilor care vor fi întreprinse de țara în care persoana a fost condamnată (cum ar fi, mandat internațional de arestare, alertă prin Interpol, printre altele) corespunzătoare în Costa Rica”, a mai scris La Nacion.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ O hotărâre mare, mare a unui băiat mic. „Nu mai vreau să plec din țară, vreau să stau cu mamaie” (VIDEO)


 

Close
Închide
  Close