Mergi direct la conținut »
Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Fanii familiei regale așteaptă cu nerăbdarea venirea primului copil al prințului Harry. Casele de pariuri sunt atât de convinse că Meghan Markle va naște o fetiță, încât au sistat pariurile. 

Mii de britanici au pariat că Meghan va naște în primăvară o fetiță și că cel mai probabil, ea va purta numele prințesei Diana. Casele de pariuri au raportat că în această instanță oamenii au pariat identic, fiind conviși că vor spune bun venit unei prințese, potrivit mirror.co.uk.

De asemenea, oamenii spun că Meghan ar putea naște mai repede decât s-a anunțat. Iată care sunt numele cele mai bine cotate pentru bebelușul cuplului format din prințul Harry și fosta actrița: Diana, Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances și Alexandra.

Vestea că ducesa de Sussex este însărcinată a fost dată de Palatul Kensington, după ce Meghan și Harry au aterizat pe aeroportul din Sydney,  înainte de startul turneului în Australia și Pacificul de Sud.

Recent, o sursă apropiată familiei regale a declarat că Prințul Harry este „măcinat de vină” din cauza criticilor pe care soția lui le-a primit în ultima vreme.


Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela


 

Close
Închide
  Close