Mergi direct la conținut »
"Cea mai bună șefă din lume" și-a dus toți angajații în vacanță în altă țară
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > "Cea mai bună șefă din lume" și-a dus toți angajații în vacanță în altă țară

„Cea mai bună șefă din lume” și-a dus toți angajații în vacanță în altă țară

Arabella Lewis-Smith, în vârstă de 42 de ani, ar putea fi considerată cea mai bună șefă din lume. Britanica și-a dus toți angajații în vacanță, într-o altă țară, drept cadou de Crăciun. A plătit ea pentru tot, respectiv pentru bilete de avion și cazare.

Arabella Lewis-Smith a înființat în urmă cu 16 ani o firmă de PR. A ajuns să aibă aproximativ 20 de angajați în subordine, pe care a ținut să-i răsplătească, anul acesta, cu o vacanță în Spania. Femeia în vârstă de 42 de ani a plătit biletele de avion și cazarea pentru toți angajații companiei ei. Au urmat trei zile petrecute în Madrid, unde oamenii s-au bucurat de aceste câteva zile de relaxare.

Ei au vizitat principalele atracții din capitala Spaniei și s-au bucurat de specialitățile locale, notează LADbible. „Salad este o companie căruia îi pasă de oamenii săi. Este un sentiment minunat că pot să le ofer drept cadou celor 20 de angajați o călătorie într-o altă țară”, a declarat Arabella Lewis-Smith, care a mărturisit că firma sa a avut parte de un an cu rezultate foarte bune.

Britanica nu este singura care își răsfață angajații. Un miliardar chinez a cheltuit mai multe milioane de euro pentru a-și duce cei 2.500 de salariați într-o vacanță.


Citește și: „Români până la moarte”, serial Libertatea.ro. Umilință și corpuri care zac în morgile din Spania și Italia


Close
Închide
  Close