De Cristian Burcioiu,

Cei doi bărbați care intraseră în tură luni dimineață aveau misiunea să păzească imobilul dezafectat de eventualii hoți care ar fi putut râvni la ce se mai găsea în interior. Acest lucru l-au făcut, probabil, până târziu în noapte când, din cauza gerului și a viscolului care s-au abătut peste Capitală, bărbații au decis să se retragă într-una dintre încăperile clădirii pentru a se încălzi. Pe timpul nopții, s-a ivit însă o defecțiune la instalația improvizată de încălzit (un soi de arzător), flacăra s-a stins, iar camera a fost invadată de gazul care i-a răpus pe amândoi.

”Pe trupurile celor doi nu au fost observate la o primă investigare, urme de violență. Într-o probabilitate extrem de mare vorbim de moarte survenită ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon, există indicii în acest sens. Instalația improvizată folosită la încălzire s-a defectat pe timpul nopții, flacăra s-a stins și a emanat doar gaz. E vorba de un accident de muncă ce va fi cercetat și de inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă”, ne-au explicat surse judiciare.

Colegii de serviciu care au intrat în tura de dimineață au descoperit cadavrele celor doi agenți de pază

Cadavrele agenților de pază răpuși de gazul ucigaș au fost găsite în zorii zilei, fix la mora 7.00, când în tura au intrat alți doi angajați ai firmei de pază care ar fi trebuit să continue turele de serviciu conform planificării. De altfel, ei au fost cei care au alertat poliția prin sistemul de urgență 112.  Cele două victime aveau 58 de ani și, respectiv, 59 de ani. Cercetările sunt continuate de procurorii de la la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5  și de judiciariștii Secției 17.

 

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri