Mergi direct la conținut »
Cel mai ciudat bar din lume? Ce trebuie să faci dacă vrei să mergi la toaletă după ce bei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cel mai ciudat bar din lume? Ce trebuie să faci dacă vrei să mergi la toaletă după ce bei

Cel mai ciudat bar din lume? Ce trebuie să faci dacă vrei să mergi la toaletă după ce bei

Mergi la bar, bei vreo două beri, după care simți nevoia să folosești toaleta. Ei bine, pare simplu, dar lucrurile nu stau chiar așa. Dacă vrei să mergi la baie, la Kick Butt Cafe din Austin, Texas, SUA, trebuie să răspunzi la un quiz.

Patronul, Thomas Ghoring, care vrea ca oamenii să fie mai implicați în politică și să își exprime dreptul la vot atunci când sunt alegeri nu îi lasă pe clienții săi să folosească toaleta dacă nu pot să răspundă la o întrebare. Quiz-ul are legătură cu politica și cu alegerile locale, iar cel mai des, aceștia sunt întrebați: ”Când au loc următoarele alegeri în Texas?”

Nu îți închipui că e cineva la ușa toaletei care să pună întrebarea. Aceasta e afișată pe o foaie, pe un perete lângă intrarea la WC, iar pentru a deschide ușa, clienții barului trebuie să tasteze un cod care reprezintă ziua, luna și anul în care o să aibă loc următoarele alegeri în statul american Texas.

Close
Închide
  Close