Mergi direct la conținut »
Cel mai cunoscut canibal din istorie povestește cum și-a savurat iubitul! „Am prăjit o bucată din spatelele lui și am mâncat-o alături de cartofi și varză”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Cel mai cunoscut canibal din istorie povestește cum și-a savurat iubitul! „Am prăjit o bucată din spatelele lui și am mâncat-o alături de cartofi și varză”

Armin Meiwes, cunoscut ”drept canibalul din Rotenburg”, după ce a șocat Germania pentru că și-a ucis, și-a tranșat și și-a mâncat iubitul, pe care îl cunoscuse pe internet, a povestit într-un documentar, intitulat „Interviu cu un canibal”, ce a simțit a când a mâncat pentru prima oară carne de om.

De Andreea Ciocanel,

În martie 2001, Armin Meiwes a postat un anunț pe Internet. Era în căutarea unui ”bărbat tânăr, bine făcut, care să vrea să fie mâncat”, iar anunțul lui a primit un răspuns. Bernd Brandes a acceptat imediat macabra ofertă. Cei doi s-au întâlnit în martie 2001, când Meiwes şi-a pus în practică intenţiile, realizând chiar şi o înregistrare video cu uciderea şi tranşarea acestuia.  Mai exact, Armin Meiwes și-a înjunghiat victima în gât, totul fiind filmat de o cameră pentru aproximativ nouă ore. Acesta a tăiat apoi corpul în bucăţi şi a pus unele dintre ele în congelator pentru a le consuma ulterior. Canibalul a povestit că a decorat masa cu lumânări, înainte de a începe să mănânce. „Am scos cele mai bune tacâmuri, am prăjit o bucată din spatelele lui și am mâncat-o alături de cartofi și varză. Prima înghițitură a fost, bineînțeles, foarte ciudată. Este un sentiment pe care nu îl pot descrie, 40 de ani am așteptat și visat la un astfel de sentiment. Avea gust de carne de porc, dar mai intensă”, a mărturisit canibalul. Armin a devenit prima persoană din Germania condamnată pentru ”crimă în vederea satisfacerii sexuale” sau ”canibalism din dragoste”. Meiwes a fost găsit vinovat, de un tribunal din Germania, în 2004. Poliţia l-a arestat pe canibal după ce a fost alertată de un student austriac, care a citit mesajul postat de acesta pe internet prin care își căuta victima. Bărbatul a mai povestit că înainte să-și ucidă iubitul gay, Brandes a luat somnifere și au consumat alcool, înainte să înceapă să îi taie penisul, iar apoi l-au mâncat împreună. Apoi Brandes a făcut baie, în timp ce Meiwes i-a citit Star Trek, până când l-a înjunghiat în gât.

 

 

 

Close
Închide
  Close