13 Oct. 2017 14:00

Cele mai barbare practici sexuale din lume. Cum fac amor africanii? Este șocant

Distribuie

Există comunităţi în Africa care urmează şi acum tradiţiile vechi de 1000 de ani când vine vorba de practici sexuale.

Unele dintre ritualurile pe care africanii le au, sunt de-a dreptul şocante, potrivit antropologilor care au studiat timp de mulţi ani comportamentul sexual al africanilor.

Iată câteva dintre metodele şocante la care se apelează în diferite locuri din toată Africa:

Pentru a preveni sexul înainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul continentului, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada menstruaţiei.

Tinereleor fete din Lenge (Africa de Est ) sunt dezvirginate de un penis făcut dintr-un corn, acest lucru făcând parte din ceremonialul drepturilor de pubertate.

În triburile Aka şi Ngandu, oamenii privesc sexul ca pe o „muncă de noapte”, relaţiile intime având loc de 3-4 ori pe noapte. Băştinaşii văd sexul ca pe o simplă metodă de procreare, nu ca pe o plăcere.

În Africa de Sud există o societate secretă care intezice sexul ziua. Membrii acesteia evită, totodată, să facă sex în timpul furtunilor, sau după ce au avut un coşmar.

Un obicei cu totul neobişnuit se practică în unele zone din Africa ecuatorială, unde mireasă este pusă să facă sex cu o gorila îmblânzită. În caz de nereuşită, nuntanu mai are loc pentru că mirele are tot dreptul să refuze o mireasă pe care nici măcar gorila n-a accepat-o. În asemenea caz, ea îşi va găsi cu greu un soţ.

Copiii din comunitatea Ila din Africa sunt încurajaţi de mici să practice orice formă de sex. Există şi o regulă nescrisă cum că niciun copil trecut de 10 ani nu ar trebui să fie virgin.

Bărbaţii din Caramoja au un obicei straniu, acela de a-şi înfăşura penisurile în mulţi metri de ţesătură şi de a le extinde cu ajutorul unor greutăţi. Pentru ei, acesta este un adevărat ritual, care se face zilnic. Aşa ajung să meargă, realmente, cu penisurile atîrnîndu-le pînă la genunchi.
Femeile au şi ele un ritual important în acest trib, numit „dansul virginelor'. Ele sărbătoresc înainte de a avea parte de primele raporturi sexuale şi consumă diferite ierburi, care le ajută să intre într-o transă înainte de a se întîlni cu partenerii.

FOTO EXCLUSIV/ Iubitul Andreei Marin, în primul rând la gala prezentată de divă. A încurajat-o discret


 

Loading...
Comentarii