MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2017 12:56

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din zona Gara de Nord. Ce cumperi cu 39.000 de euro

Distribuie

Dacă vrei să îți cumperi un apartament cu 2 camere, ai un buget destul de limitat, dar vrei să stai cât mai aproape de centrul Capitalei, poți să începi căutarea pentru locuința ideală în sectorul 1, în zona Gara de Nord.

Aici ai la dispoziție o serie de tramvaie, troleibuze și autobuze care asigură o legătură rapidă cu centrul, dar și cu celelalte zone ale orașului. În plus, ai acces ușor la magistralele de metrou M1 și M4. Astfel, de la Gara de Nord ai de mers doar 3 stații de metrou până la Piața Universității și 4 stații până în Pipera.

Un alt avantaj al zonei Gara de Nord este acela că locuitorii au în apropiere Piața Matache și patru centre comerciale în care își pot face cumpărăturile.

Prețurile apartamentelor cu 2 camere din zona Gara de Nord încep de la 39.000 de euro, în cazul celor amplasate în blocuri vechi, dar pot ajunge și la 90.000 – 100.000 de euro în cazul apartamentelor noi.

Iată care sunt cele mai ieftine apartamente cu 2 camere din zona Gara de Nord pe care le poți achiziționa, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din zona Gara de Nord

  1. Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord – 39.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord este scos la vânzare pentru suma de 39.000 de euro.

Galerie foto – cum arată cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord

Acesta are o suprafață utilă de 45 de mp și este amplasat într-un bloc vechi din apropierea Ministerului Transportului, la 2-3 minute de mers pe jos de stația de metrou Gara de Nord.

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord

Apartamentul este semidecomandat și a fost renovat recent. Acesta este dotat cu centrală proprie și se vinde parțial mobilat și utilat cu mașină de spălat rufe, frigider și aragaz.

  1. Apartament cu 2 camere la 2 minute de metrou – 40.000 de euro

Locuința are o suprafață similară cu cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord și este amplasată tot într-un bloc vechi.

Apartamentul necesită renovare. Prețul nu include TVA.

  1. Apartament cu 2 camere mobilat și utilat – 42.000 de euro

Acest apartament cu 2 camere, semidecomandat, are o suprafață utilă de 45 de mp și este amplasat la etajul 8 din 9 al unui bloc vechi.

Interiorul unui apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord

Locuința se vinde cu bucătăria mobilată și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider, aragaz, hotă și televizor. Anunțul de vânzare pentru acest apartament cu 2 camere din zona Gara de Nord aici

  1. Apartament cu 2 camere pe Bulevardul Dinicu Golescu – 43.000 de euro

Apartamentul cu 2 camere este amplasat într-un bloc vechi, reabilitat în 1962. Acesta oferă o vedere panoramică a zonei și a trecut printr-o serie de lucrări de renovare. Locuința se vinde nemobilată, dar cu boxă la subsol.

  1. Apartament cu 2 camere renovat complet – 43.500 de euro

Cu 500 de euro în plus poți să cumperi un apartament cu 2 camere complet renovat în zona Gara de Nord. Locuința se află la etajul 2 al unui bloc cu 9 etaje și este dotată cu centrală proprie și două aparate de aer condiționat.

Apartament cu 2 camere mobilat în zona Gara de Nord

Apartamentul este mobilat modern și se vinde utilat cu mașină de spălat rufe, frigider, aragaz, hotă și televizor.

În plus, acesta se află într-un bloc poziționat la doar 160 de metri distanță de stația de metrou Gara de Nord.

Evoluția prețurilor apartamentelor din București

Pe parcursul lunii trecute, prețul mediu al apartamentelor din București a crescut de la 1.250 de euro/mp util la 1.254 de euro/mp.

Locuințele vechi se vând, în prezent, cu 1.173 de euro/mp în Capitală, în timp ce prețurile apartamentelor noi sunt ușor mai scăzute, respectiv de 1.319 euro/mp.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii