Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Celebrul actor Armand Assante: România s-a schimbat enorm! Acum oamenii zâmbesc mult mai mult
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO EXCLUSIV/Celebrul actor Armand Assante: România s-a schimbat enorm! Acum oamenii zâmbesc mult mai mult

VIDEO EXCLUSIV/Celebrul actor Armand Assante: România s-a schimbat enorm! Acum oamenii zâmbesc mult mai mult

Invitat la Interviurile Libertatea Live, actorul american Armand Assante spune că România s-a schimbat enorm, iar acum oamenii zâmbesc mult mai mult decât o făceau în urmă cu 18 ani, când a venit pentru prima dată în ţara noastră.

De Radu Țuțulan,

România a crescut extraordinar! Am venit aici prima dată în urmă cu 18 ani. Bucureştiul are acum o altă faţă. S-a schimbat şi temperamentul oamenilor în mod vizibil. Oamenii zâmbesc mult mai mult. Văd mai mulţi oameni zâmbind. Iar acesta e un element important, având în vedere trecutul pre-revoluţionar al României, sau al Doilea Război Mondial. O mare, mare schimbare! Pentru mine, care vin din exterior, eu pot să o văd. Poate că cei de aici nu le remarcă, dar eu le văd„, a declarat Armand Assante în timpul interviului Live acordat publicaţiei Libertatea.

Armand Assante, în timpul interviului Live acordat publicaţiei Libertatea, cu doar câteva ore înainte de premiera fimului

Armand Assante, în timpul interviului Live acordat publicaţiei Libertatea, cu doar câteva ore înainte de premiera fimului „Vânătorul de spirite”, filmat în Transilvania

Armand Assante consideră că România poate fi o destinaţie ideală de vacanţă pentru oricine, dar recunoaşte că de cele mai multe ori a venit în ţara noastră pentru a munci, şi nu a avut prea mult timp de relaxare, sau pentru a se delecta cu frumuseţile patriei.
Mi-ar plăcea să vin în vacanţă în România, doar că nu am avut timp în ultimii ani. Apreciez cultura română, îmi place cultura română şi filmarea de la „California Dreamin’ ” şi cea de la „Vânătorul de spirite” mi-au permis să văd ţara. Mi se pare că este o destinaţie fascinantă pentru orice persoană„, a declarat Assante în cadrul Interviurilor Libertatea Live.
Interviul integral cu Armand Assante poate fi urmărit pe www.libertatea.ro, la secţiunea VIDEO.
Din 20 aprilie, la cinematografele din toată ţara rulează filmul „Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoş Buliga şi filmat în Transilvania, în care Armand Assante joacă rolul principal. Acesta este un erou care se luptă cu vampirii şi vine în România pentru a înfrânge spiritele rele dintr-un castel bântuit.
CITEȘTE ȘI
Close
Închide
  Close