Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri

Cinci morți și șapte răniți, în urma unui accident în Vaslui. S-a activat Planul roșu de intervenție

Cinci tineri cu varste intre 19 si 34 de ani au murit și alte șapte persoane au fost rănite, în urma unui accident petrecut, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pe drumul european E 581 ce tranzitează județul Vaslui.

De Theodor Istrate,

Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, la locul accidentului, în care au fost implicate trei autoturisme, intervenind zece ambulanțe, din care una pentru victime multiple, și trei autospeciale pentru descarcerare.

Accidentul a avut loc pe raza localității vasluiene Bădeana, în urma coliziunii a trei autotusime. Șoferul unei mașini înmatriculată în Bacău, un tânăr de 26 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, cu numere de București și condus de un bărbat de 31 de ani, după ce a depășit o altă mașină, din Bulgaria. În urma impactului, patru tineri din mașina din Bacău au murit, la fel ca și șoferul din autoturismul înmatriculat în Capitală. De asemenea, toate celelalte  șapte persoane aflate în mașinile implicate în accident au fost rănite, două fiind în stare critică.

„Având în vedere numărul mare de victime, a fost declanșat Planul roșu de intervenție. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 12 victime, dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru erau găsite decedate. Au fost transportate la spital opt persoane, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul de Urgență Bârlad, una dintre cele opt victime a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
Recomandări
Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
 

Autoritățile vasluiene au intervenit la locul accidentului cu zece ambulanțe, din care una pentru victime multiple, precum și cu trei autospeciale pentru descarcerare. Polițiștii au  început o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut tragedia precum și identitatea tuturor victimelor.

CITEȘTE ȘI:

Ministerul Sănătăţii neagă că pompierul ars în incendiul din Mehedinți e tratat în două spitale, dar admite că face naveta între ele! La intervenție, Mihai Sfetcu s-a luptat cu focul îmbrăcat în echipament vechi de 13 ani, cu sac stingător și lopată

Close
Închide
  Close