MENIU CAUTĂ
19 Mar. 2018 12:36 , de Remus Vlad

Cinci tineri din Iași s-au bătut și au căzut cu toții în fosa plină cu fecale

Distribuie

Un eveniment care se poate întâmpla o dată-n viață s-a petrecut, ziele trecute, în Moldova. Cinci tineri din Iași s-au bătut și au căzut cu toții în fosa plină cu fecale. Polițiștii îi cercetează acum pentru lovire după ce unul dintre ei a ajuns pe patul de spital.

Întîmplarea a avut loc, sâmbătă seara, în localitatea Aroneanu. după o săptămână de muncă, mai mulți tineri cu vârste între 19 și 35 de ani au mers la un bar din localitate pentru a se cinsti.

S-au bătut lângă fosa cu fecale

Numai că după câteva pahare din licoarea lui Bachus, spiritele s-au încons, iar, până la bătaie, nu a mai fost decât un pas. Cinci dintre ei au ieșit lângă local și au început să se îmbrâncească. Locul? Choar lângă fosa septică de lângă bar.

Peretele a cedat și bătăușii au căzut acolo

'Războinicii' s-au îmbrâncit așa de tare încât peretele locului în care se adunau fecalele a cedat, iar cu toții au căzut acolo. Din fericire, ceilalți săteni care au asistat la scena urât mirositoare au săit în ajutorul lor și i-au scos unul câte unul.

Un scandalagiu a ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Avea etilism acut, adică era băut bine, și inhalase apă și reziduuri de tot felul în plămâni.

A doua zi dimineașă polițiștii au demarat cercetări pentru lovire și fac verificări pentru a trage la răspundere pe cei care au provocat toată nebunia de la bar. Cel mai probabil proprietarul localului îi va pune pe cheflii să repare zidul fosei în care aceștia au căzut.

 

Citește mai multe despre ancheta, fecale, Iași, perete, rahat, Spital și tineri pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii