Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cine este iubita lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. Liviu Dragnea nu e singurul cu o parteneră mai tânără | FOTO

Liviu Dragnea nu este singurul politician din PSD care are o iubită cu mult mai tânără ca el. Și președintele Consiliului Județean Vrancea este cuplat cu o blondă mult mai mică decât el.

De Dana Aramă,

Liderul PSD Liviu Dragnea trăiește o poveste de iubire cu o tânără care se numește Irina Tănase și care este mult mai tânără ca el. Însă, acesta nu este singurul din PSD care are lipici la tinerele. Este și cazul lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, care a fost prezent la Congresul PSD care a avut loc zilele trecute.

Din anul 2015, Marian Oprișan are o relație cu o blondă voluptuoasă și mai tânără decât el, pe nume larisa maria Nădrag. Diferența de vârstă dintre Marian Oprișan și Larisa Nădrag este de 13 ani, mai mică decât cea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase, pe care îi despart 30 de ani.


Iubita lui Marian Oprișan, Larisa maria Nădrag, este absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara. Senzuala blondă, care are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, este, însă, o prezență extrem de tăcută și de discretă. Este prezentă alături de președintele Consiliului Județean Vrancea doar la unele evenimente oficiale și la petreceri private.

Despre iubita lui Marian Oprișan, vrancea24.ro scria că este o tipă studioasă și că în anul 2009 s-a aflat printre premiantele la un concurs de lucrări care a avut ca tematică securitatea și cultura de securitate.

Aceeași publicație vorbea și despre fosta soție a lui Marian Oprișan, Ofelia.

„Oprişan a fost căsătorit cu Ofelia, relaţie din care a rezultat un copil, Mădălina, aceasta fiind majoră acum. Nenumăratele sale escapade şi firea sa vulcanică au făcut însă ca fosta sa soţie să renunţe la căsnicia cu primul om din judeţ, înaintând divorţ. După mai multe relaţii de scurtă durată, Oprişan s-a “cuplat” cu secretara sa, Lucreţia Dumbravă. Pe numele său de fată – Lucreţia Leuştean, aceasta a fost soţia şoferului lui Oprişan – Edi Dumbravă. Lucreţia s-a mutat în scurt timp în domeniul lui Oprişan de la Boloteşti, km. 25, însă nu a rezistat prea mult acolo, fiind nevoită să stea mai tot timpul fără amantul său, acesta fiind plecat destul de des, astfel că Lucreţia stătea cu mama baronului – Lucia Gherarde”, menționa publicația respectivă în urmă cu trei ani.


Citește și: VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui


 

Close
Închide
  Close