De Valentina Postelnicu,

Marcel Boloş are 51 de ani, este din Oradea, iar înainte de a deveni directorul ADR Nord-Vest a ocupat, timp de aproape doi ani, funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în timpul guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloş.

De asemenea, în perioada 2013-2015 a fost director general şi coordonatorul Autorităţii de Management Programul Operaţional Sectorial „Transport” şi al Direcţiei Generale Management şi Strategii.

De asemenea, a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în anii 2012 şi 2013.

În perioada 2005-2008 Boloş a fost directorul economic în cadrul Administraţiei Patrimoniului Imobiliar al Consiliului Local Oradea.

Profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii din Oradea, Boloş are un doctorat în contabilitate – “Bugetul şi contabilitatea comunităţilor locale între starea actuală şi posibilităţi de modernizare” – obţinut la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice.

Şi-a început activitatea profesională didactică ca asistent universitar în domeniul „Finanţele întreprinderii” la Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea (1999-2001).

A fost lector universitar doctor (2001-2008), conferenţiar universitar doctor (2008-2015) până la profesor universitar doctor (de la 1 octombrie 2015) la catedra de Finanţe Contabilitate din cadrul centrului universitar.

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate