Mergi direct la conținut »
Cine i-a creat lui Carmen Iohannis prima ținută purtată la întâlnirea cu Papa Francisc. Ce mesaj transmite culoarea aleasă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cine i-a creat lui Carmen Iohannis prima ținută purtată la întâlnirea cu Papa Francisc. Ce mesaj transmite culoarea aleasă

Prima ținută purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc a fost creată de Eli Lăslean. Aceasta a explicat că a fost aleasă special culoarea bleu ciel a rochiei.

De Dana Aramă,

Papa Francisc a sosit astăzi, vineri 31 mai 2019, în România. La aeroport, Suveranul Pontif a fost întâmpinat de către președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția lui, Carmen Iohannis. Aceasta a purtat, la prima sa întâlnire de vineri cu Suveranul Pontif o rochie de culoare bleu, strânsă în talie și largă în partea de jos.

Ținuta purtată de prima doamnă a României la întâlnirea cu papa Francisc a fost creată de Eli Lăslean. Aceasta a oferit detalii despre ținuta aleasă de Carmen Iohannis într-un interviu pentru click.ro.

„Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj.

Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate.

Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean, care a îmbrăcat-o pe prima doamnă a României pentru numeroase evenimente oficiale.


Citește și:

Oana Moisil: Doar așa, împreună. Răul își va schimba numele, dar o mică victorie cetățenească ne face mai vigilenți

Close
Închide
  Close