Mergi direct la conținut »
Circulația trenurile pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străulești se va efectua fără transbordare din 1 mai
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Circulația trenurile pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străulești se va efectua fără transbordare din 1 mai

Circulația trenurile pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străulești se va efectua fără transbordare din 1 mai

Circulația trenurilor pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străulești urmează să se realizeze direct, fără transbordare din data de 1 mai.

Din data de 1 mai 2017 trenurile de metrou vor circula direct, fără transbordare, pe Magistrala 4 de metrou — tronsonul Gara de Nord 2 — Străulești.

Metrorex a anunțat că intervalul de succedare între trenuri va fi de 11 minute, iar timpul parcurs de la Gara de Nord 2 la Străulești va fi de 16 minute, cu 4 minute mai puțin decât în prezent.
Potrivit unui comunicat, odată cu îndeplinirea tuturor normelor de siguranță și a condițiilor reglementate de transport va fi introdus un nou grafic de circulație.

”Astfel că, prin implementarea din 1 mai a.c. a noului grafic, se va diminua timpul parcurgerii distanței dintre stații, călătorii nu vor mai schimba trenul pentru a ajunge la stația Străulești, acest lucru generând creșterea gradului de confort al călătorilor”, menționează Metrorex.

În prezent, pe acest tronson trenurile circulă în sistem pendulă, la circa 8 minute, cu transbordare în stația Parc Bazilescu.

Close
Închide
  Close