De Mihai Niculescu,

Femeia, din tribul apaș San Carlos, se află internată în sanatoriul Hacienda Health Care din Phoenix în stare vegetativă, după ce aproape a murit înecată, în urmă cu 14 ani.

Când au aflat că femeia a născut un băiețel, membrii comunității s-au revoltat și vor să afle cine este tatăl copilului, cel care a agresat-o sexual.

„Când ai pe cineva drag internat într-o clinică de îngrijiri paliative, când sunt atât de vulnerabili și dependenți de alții, îți pui toată încrederea în îngrijitori”, a declarat șeful tribului, Terry Rambler, citat de CNN, arată Digi24.

Poliția a obținut un mandat judecătoresc pentru a efectua percheziții la sanatoriul din Phoenix unde femeia în comă a născut și în vederea prelevării de mostre ADN de la toți bărbații care lucrează acolo.

„Familia este, în mod evident, scandalizată, traumatizată și șocată de abuzul și neglijența la care a fost supusă fiica lor. Familia m-a rugat să transmis public că băiețelul născut pe 29 decembrie va avea un cămin plin de iubire și că ei vor avea grijă să nu îi lipsească nimic”, a transmis avocatul familiei.

Directorul companiei care deține sanatoriul a demisionat, luni, iar oficialii spitalului au declarat că incidentul este unui „extrem de șocant” și că vor colabora cu autoritățile care se ocupă de acest caz.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: O femeie câștigă o avere din îmbrățișări platonice. Are inclusiv clienți transsexuali / FOTO&VIDEO


 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează