Mergi direct la conținut »
Cod portocaliu de ninsori şi viscol în Transilvania şi Banat, marţi dimineaţă
Ştiri Libertatea > Ştiri

Cod portocaliu de ninsori şi viscol în Transilvania şi Banat, marţi dimineaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de ninsori şi viscol, valabilă în orele următoare în judeţe din Transilvania şi Banat. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 13:30, în zonele montane din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, la peste 1.800 de metri altitudine, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze de peste 125 km/h. De asemenea, va fi transport de zăpadă, care va determina scăderea vizibilităţii.

ANM a emis, luni, o nouă avertizare cod galben de viscol, valabilă până miercuri, 16 ianuarie, ora 20.00. În acealaşi interval, este valabilă şi o informare meteo de viscol, ninsori şi lapoviţă, în majoritatea regiunilor.

Meteorologii prognozează că, în următoarele două săptămâni, va fi o vreme rece, dar cu fluctuații de temperatură atât ziua cât și noaptea în timp ce va continua să ningă slab în toată țara.


Cartelul vacanțelor. Consiliul Concurenței a amendat 13 agenții de turism pentru că s-au coordonat să nu scadă prețurile


 

Close
Închide
  Close