De Viorel Tudorache,

Iulian Tănase, în vervă mare, a început prin a o ironiza pe Ramona Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste, care a obținut 2,04%. ”Voteaz-o, Ramona!”. Aluzie la cartea lui Andrei Ciobanu, ”Suge-o, Ramona!”. ”Bruynseels este un nume flamand, probabil este cu un flămând”, a plusat amuzat poetul.

Invitații i-au luat-o peste picior și pe ceilalți candidați la alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă n-avea cum să scape.

”Cunosc medici care au votat cu Dăncilă, pentru promisiunile de mărire a salariilor. Se tem că dacă vin alții le micșorează salariile”, a dezvăluit Tivadar.

”Românii mai au două săptămâni cu Dăncilă. Din spate zici că e regina Angliei. Din față zici că e om”, a glumit Iulian Tănase.

Nutriționistul le-a recomandat un meniu celor doi candidați intrați în turul 2, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:

”Răbdări prăjite și pâinea lui Dumnezeu. Obligatoriu unsă cu untul lui Dumnezeu”.

Simona Tivadar nu a fost mirată de faptul că Viorica Dăncilă l-a învins pe Barna și a intrat în turul cu Klaus Iohannis: ”Mi se pare normal ce s-a întâmplat. Suntem un popor foarte iubitor de tocăniță, de sarmale. Cum puteau oamenii să renunțe așa dintr-o dată. Era o înțărcare bruscă. Nu mergea. Această perioadă de două săptămâni o să-i înțarce pe oameni de ideea asta de gospodina care ne-a condus”.

Klaus Iohannis a câștigat, cu 38,7% din voturi, potrivit exit poll IRES. Viorica Dăncilă (PSD) a luat 22% din voturi, iar Dan Barna (USR-PLUS) a obținut 16,13%. Sunt rezultatele sondajelor realizate la ieșirea de la urne, urmând ca după închiderea urnelor, BEC să înceapă numărătoarea oficială a voturilor.

Citeşte şi:

Comediantul Teo a făcut show la Maratonul Libertății lui Tetelu: ”Dăncilă e propria sa parodie. Ponta e numărul 1 la caterincă”

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri