MENIU CAUTĂ
05 Oct. 2018 13:24

Concert in memoriam Laura Stoica la Târgoviște

Distribuie

Un concert extraordinar va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, la Târgoviște, în memoria Laurei Stoica, una dintre cele mai mari artiste de pe scena muzicală din România.
Sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 18:00, la sala mare a Teatrului Municipal Tony Bulandra, va avea loc Concertul Extraordinar in memoriam Laura Stoica. Vor participa artişti care nu mai au nevoie de nicio prezentare - Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Orchestra Simfonică Muntenia, dar și alte nume importante de pe scena muzicală din România.
"Mă bucur să vă anunț că, anul acesta, Consiliul Județean, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, continuă proiectul început anul trecut, Festivalul – Concurs Naţional „Laura Stoica”...

… Intenția noastră este aceea de a readuce în lumina reflectoarelor atât amintirea iubitei interprete Laura Stoica, dar și tinere talente care aleg drumul mai puțin popular al interpretării unor piese de valoare, a unei muzici necomerciale, care face apel la sentimente şi poate încă să emoționeze”, a spus cu acest prilej Luciana Cristra, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, potrivit targovistelive.ro.

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră. În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată.


Citește și: EXCLUSIV / Ion Duduianu a făcut infarct de supărare că i-a fost respinsă eliberarea. Familia i-a făcut priveghe de faraon, cu cort pe stradă și maneliști


 

Comentarii