De Andreea Radu,

Ana Morodan, Şerban Copoţ și CRBL sunt câteva dintre vedetele care au petrecut aproape o lună de zile în Sri Lanka, în timpul filmărilor de la Asia Expres.

În stare de șoc, ei au vorbit despre cele întâmplate în Sri Lanka, acolo unde duminică au murit mai bine de 200 de oameni într-o serie de atentate.

„Nici nu-mi vine sa cred, am niște prieteni acolo. Chiar le-am scris unor oameni cu care am ţinut legătura și mi-au scris ca sunt bine, doar că este o stare de teroare incredibilă. În Sri Lanka era asa o stare de smerenie, erau foarte calzi, nu erau intruzivi, erau pașnici. Mi se pare foarte șocant”, a spus Ana Morodan, potrivit observator.tv.

Șerban Copoț a transmis un mesaj dureros pe contul de socializare, după atacurile cu bombă din Sri Lanka, în urma cărora peste 200 de oameni și-au pierdut viața.

„Chiar o cursa de ultima şansă s-a ţinut într-o biserică creştină. Șocul este imens. Stau şi mă gândesc dacă am umblat prin locurile alea şi aşa ceva te dă peste cap!”, a spus Șerban.

CRBL, câştigătorul de la Asia Express, spune că este în stare de șoc: „: Este un şoc pentru mine, oamenii sunt destul de liniştiţi, îşi văd de treburile lor. Din ce văd pe online este ca după razboi. Sri Lanka este foarte vizitată, anual de milioane de turişti. Să nu fie mai rău de atât. Sunt foarte trist şi în continuare în stare de şoc”, informează observator.tv.


VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”


 

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile