MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 17:28 , de Cătălin Schipor

Constănțean arestat după ce a întreținut în ultimii doi ani relații sexuale cu o copilă de 12 ani. Fata venea să se joace cu nepotul bărbatului

Distribuie

Un bărbat de 52 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, a fost arestat preventiv sub acuzația de viol, fiind suspectat că în ultimii doi ani a întreținut relații sexuale cu o copilă de 12 ani. Anchetatorii au stabilit că fata obișnuia să meargă la Marcel Croitoru pentru a se juca cu nepotul acestuia.

Polițiștii constănțeni anchetează un caz mai deosebit, acuzația principală fiind cea de viol asupra unei minore. Victima are 12 ani, iar suspectul 52, între cei doi existând relații sexuale încă din anul 2016. Grozăvia se petrecea la locuința lui Marcel Croitoru, din  localitatea Oltina, situată la aproximativ 100 de kilometri de Constanța.

Fata obișnuia să meargă adesea la suspect ca să se joace cu nepotul acestuia. În ultima vreme, mama fetei a început să bănuiască ceva, dar acuzațiile sale erau negate atât de către fată, cât și de către vecin.

În 12 martie însă, femeia a văzut că fata a intrat în casa individului, așa că s-a dus la el la ușă. Bărbatul i-a spus însă că fiica sa nu este la el și i-a închis ușa în nas.

Mama fetei a mers apoi la Poliție, iar în urma ei copila a plecat acasă, fiind văzută de un alt vecin care a auzit scandalul și care a sunat-o pe mama minorei.

Femeia s-a întors la locuința suspectului însoțită de un agent de poliție, presupusul violator fiind dus la audieri.

Inițial, el a negat că ar avea vreo legătură cu fata, dar ulterior a recunoscut că întreține relații sexuale cu ea încă din 2016.

Și copila a negat că între ea și bărbat s-ar fi întâmplat ceva, însă a fost nevoită să recunoască atunci când a fost examinată de către un medic de la Serviciul de Medicină Legală, care a confirmat o deflorare mai veche și faptul că minora întreține relații sexuale.

Pe numele bărbatului au fost formulate acuzații de viol asupra unei minore, acesta fiind inițial reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de către magistrații Judecătoriei Medgidia pe numele său.

Ancheta este continuată de către procurorii Parchetului Judecătoriei Medgidia.

Citește și: EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale' pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii