De Ciprian Iana,

Mai mult, Marcel Vela a anunțat luni, într-o conferință de presă, faptul că, în urma cazului de la ISU Dolj a dispus controale și în alte județe din țară.

„Am discutat, încă de ieri (n.r. – duminică), cu domnul general Iamandi (generalul de brigadă Dan Paul Iamandi, şeful IGSU), și astăzi (n.r. – luni) trimite Corpul de Control în județul Dolj, pentru a verifica aceste aspecte”, a declarat Marcel Vela, citat de DCNews.

”Evident că această verificare se va extinde și la nivelul altor județe. Pentru că s-ar putea că această epidemie să fie în toată țară”, a adăugat ministrul Afarecilor Interne.

Despre măsurile pe care le va lua în urma finalizării controlului de la ISU Dolj, Marcel Vela s-a mărginit să spună: ”O să vedeți!”.

În urma anchetei demarate de către cotidianul Libertatea, s-a contatat faptul că în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență ”Oltenia” al Județului Dolj sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele.

Defalcat, situația arată astfel: 18 sunt ofiţeri (9 pe funcții de conducere), iar 83 sunt subofiţeri (4 pe funcții de conducere – şef GIS – Gardă Intervenție Stingere).

FOTO: ISU Dolj – Facebook

Citeşte şi:

Plan de restructuare a instituțiilor din Ministerul de Interne, anunțat de Marcel Vela. Vizate, posturile cu salariile foarte mari

Finanțarea autostrăzii Sibiu – Pitești, blocată de gândacul croitor. Acuzele lui Răzvan Cuc și reacția acidă a lui Lucian Bode

Un autobuz cu 23 de elevi a intrat într-un șanț, în Timiș

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși