MENIU CAUTĂ

Copii aplecați pe geam într-o mașină în viteză. Scenele revoltătoare, filmate în Cluj | VIDEO

Distribuie

Doi copii de câțiva ani sunt lăsați de părinți să se aplece pe geamurile deschise ale unui SUV care circulă în viteză. Pericolul este evident, la o frână bruscă sau chiar la un accident, pentru micuții care ar fi trebuit să fie fixați cu centurile de siguranță, în scaune speciale! Scenele uluitoare surprinse de un internaut pe o șosea din Cluj au șocat oamenii din întreaga țară.

Inconștiența unor părinți care și-a lăsat copii să se joace pe scaunele din spate ale unei mașini în viteză, aplecați pe geamurile deschise, a șocat participanții la trafic pe o șosea din România. Scenele revoltătoare au fost filmate pe șoseaua din Someșeni, către Bistrița, una din cele mai aglomerate artere din Cluj-Napoca. Filmarea, făcută de un alt participant la trafic, a fost publicată de stiridebistrita.ro iar imaginile au devenit virale pe youtube!

Șoferul inconștient nu poate fi sancționat

SUV-ul circula cu ferestrele deschise, copiii fiind ieșiți mult în afara geamurilor. Deși micuții trebuiau să fie așezați în scaune speciale, cu centurile de siguranță prinse, copiii se „bucurau” de aer ca un cățel într-o Dacie incinsă. Transportul copiilor mici în alte condiții decât fixați în scaunele speciale, adaptate vârstei, prevăzute cu centuri de siguranță, este contravenție prevăzută de Codul Rutier. Polițiștii nu pot lua nici un fel de măsură în cazul șoferului, pentru că imaginile nu sunt înregistrate cu un aparat omologat, din dotarea Poliției.

O femeie din Neamț de 140 de kilograme, umilită de serviciile sociale! Nouă pompieri au cărat la spital pacienta bolnavă de elefantism

Comentarii