De Răzvan Mihalașcu,

Copilul le-ar fi povestit părinților că duminică seara, în jurul orei 19, un bărbat l-a acostat pe o stradă din apropiere bisericii din Boldești Scăeni și apoi a ajuns împreună cu acesta în cimitirul din oraș, scrie Observatorul Prahovean.

Individul l-a întrebat pe băiețel dacă se uită la filme erotice și ar fi încerca să-l atingă în zonele intime. Copilul s-a speriat, a reușit să fugă și le-a spus părinților ce s-a întâmplat. Atunci, oamenii au alertat Poliția.

În urma reclamației, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de agresiune sexuală.

În seara zilei de 30 iulie 2019, în jurul orelor 22:00, persoana bănuită a fost identificată ca fiind un tânăr, de 29 de ani, din aceeași localitate.

Astăzi, 31 iulie 2019, pe numele bărbatului de 29 de ani a fost emis un mandat de aducere, iar din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că acesta se afla pe raza județului Brașov. În prezent se află în custodia polițiștilor prahoveni.

IPJ Prahova

Polițiștii fac în continuare cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală.

foto: Shutterstock

Citeşte şi:

Drama de la Caracal, ce minciuni s-au spus şi cine vrea să ne intoxice

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi