De Răzvan Mihalașcu,

Adolescentul de 14 ani le-a spus inițial polițiștilor că a comis crima pe motiv că băiatul de 12 ani ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara sa. Ulterior, anchetatorii din Republica Moldova au stabilit că agresorul a vrut de fapt să fure o consolă de jocuri Xbox de la victimă, notează Deschide.md.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pe teritoriul construcției pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Crima a fost comisă sâmbătă, însă a fost descoperită astăzi, după ce adolescentul ar fi încercat să ascundă cadavrul. Băiatul a fost denunțat la Poliție chiar de mătușa sa.

Copil ucis pentru o consolă Xbox a fost înjunghiat cu un cuțit

Victima, un băiat de 12 ani, locuia împreună cu mama sa și era pasionat de jocuri electronice. Sâmbătă, copilul a fost ucis de un adolescent de 14 ani care i-a abandonat cadavrul în subsolul unui bloc neterminat.

Potrivit medicilor legiști, victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

„Minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa căreia i-a și povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat poliția. În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi comis crima, după ce minorul de 12 ani ar fi întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit”, notează sursa citată.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că atât victima, cât și autorul crimei provin din familii în care părinții consumă des băuturi alcoolice.

Citeşte şi:

Cum a explicat managerul Spitalului din Timișoara situația halucinantă în care un medic a dat examenul de specialitate, deși nu a terminat rezidențiatul

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei: „România merge în direcţia corectă – mortalitatea e peste natalitate”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie