Mergi direct la conținut »
Costumații de Halloween pentru micuți de trei ani: copii cu cuțite pline de sânge în mâini! Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Costumații de Halloween pentru micuți de trei ani: copii cu cuțite pline de sânge în mâini!

Linda Taylor, o britanică în vârstă de 63 de ani, și-a luat nepoata în vârstă de 10 ani de mână și a colindat magazinele în speranța că-i va găsi o costumație potrivită pentru Halloween.

De Petre Dobrescu,

În loc să găsească un costum cu o deghizare drăguță, ea a descoperit în rafturi doar diverse costumații horror, copii cu cuțite pline de sânge în mâini, a notat News Shopper.

„În ziua de azi, în care sunt numeroase cazuri de crimă prin înjunghiere (n.r. – la Londra au fost numai anul acesta peste 100 de crime comise cu cuțitul), a pune pe ambalaje imagini cu copii ținând cuțite în mâini e inadecvat”, a spus Linda Taylor.

„Dacă aceste produse erau pentru adulți, era ok. Dar acestea se vindeau la raioane pentru copii. Nu mai sunt obișnuiții spiriduși, dovleci și vrăjitoare. E cumplit”, a mai spus Linda Taylor.

Crede că micuții pot încerca să imite imaginile

Produsele, care se vindeau la raionul de copii în vârstă de 3 ani și mai mari, includ costume precum „clovnul psihopat” sau „clovnul zombie”.

Linda Taylor, care lucrează în domeniul protecției copiilor, spune că aceste imagini i-ar putea influența negativ pe copii.

„Lucrez cu copii cu probleme mentale și știu cât de ușor pot fi influențați de astfel de imagini.

Închipiți-vă un copil ridicând cuțitul acasă și imitând imaginea văzută!. Nepoata mea m-a întrebat de ce un magazin vinde așa ceva”, a mai spus Linda.

„Nu putem vorbi în numele unui vânzător individual, sau să oferim informații despre stocul lor specific sau să interzicem comercializarea articolelor care respectă legile de tranzacționare”, au spus cei de la rețeaua de magazine care comercializează aceste produse.

Firma care a realizat respectivele produse n-a oferit un răspuns.


Close
Închide
  Close