L-a sunat pe frate ca să-l anunţe

Cum a reacţionat tanti Anuţa, mama premierului Emil Boc, când a aflat că fiul ei a demisionat: «Ce bine, o să-l văd mai des»“Nu am apucat să vorbim duminică despre demisie. Imediat după parastas a plecat în grabă la Bucureşti”. Au aflat însă de decizia primului-ministru cu câteva momente înainte de demisie.
“Ne-a apelat la telefon înainte de a-şi anunţa demisia la televizor. Ne-a rugat să o pregătim pe mama, să nu aibă emoţii. Are o vârstă. Spre surprinderea noastră, ea a fost bucuroasă, spunând: «Ce bine că a plecat. O să-l văd mai des»”, ne-a mai zis Ioan Boc.

Cât de trist a plecat ieri dimineaţă la muncă!

Grijulii, gărzile de corp care îl așteptau în fața blocului unde stă l-au preluat pe Boc și după ce acesta s-a așezat confortabil în mașină au plecat către Palatul Victoria
Emil Boc a fost surprins, ieri dimineaţă, de fotoreporterii Libertăţii în timp ce pleca, în jurul orei 8.30, de la locuinţa sa de serviciu din centrul Capitalei. Era extrem de trist, gândindu- se probabil la anunţul pe care avea să-l facă în faţa colegilor din guvern. Imediat după ce şi-a anunţat demisia (în jurul orei 10.30), Boc s-a urcat în maşină şi s-a dus la Cotroceni, unde s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu. De aici a plecat la sediul PDL din apropierea Cişmigiului, unde a participat la şedinţa conducerii acestei formaţiuni. (Ionuţ Constantin)

O nouă victorie a protestatarilor

Românii din Piața Universității au cerut în repetate rânduri plecarea lui Emil Boc din fruntea guvernului
Protestatarii din Piaţa Universităţii şi din marile oraşe ale ţării au înregistrat, prin demisia premierului Emil Boc, o nouă victorie în lupta lor cu clasa politică. Aceasta se adaugă demiterii ministrului de externe Teodor Baconschi, care i-a făcut “mahalagii”, şi amânării aplicării cu un an a introducerii taxei auto pentru maşinile înmatriculate înainte de 2007.
Cum a reacţionat tanti Anuţa, mama premierului Emil Boc, când a aflat că fiul ei a demisionat: «Ce bine, o să-l văd mai des»

Liderul PDL, sub semnul cifrei 6

Liderul PDL, Emil Boc, trăieşte sub semnul unei cifre “periculoase”, 6, fostul premier născându-se pe 6.09.1966, la Răchiţele, în judeţul Cluj. Interesant este faptul că demisia demnitarului s-a petrecut tot într-o zi de 6, dar în luna februarie a acestui an. Conform numerologiei, cine are 6 drept cifra destinului învaţă bucuriile responsabilităţii, este creativ, cinstit, băgăreţ, dar şi neliniştit.

Urmărește-ne pe Google News