MENIU CAUTĂ
01 Ian. 2018 22:55

FOTO/ Cum arată soția ministrului Petre Daea. E tânără, blondă și foarte cochetă!

Distribuie

Petre Daea, ministrul Agriculturii, practic unul dintre cei mai populari miniștri ai actualului cabinet, s-a făcut remarcat în repetate rândruri datorită vorbelor sale ...de duh, teoriilor pe care le-a ținut, dar și aplecării sale către ...oaie. Despre Daea s-a vorbit, așadar, mult, inclusiv că este căsătorit de mulți ani ”doamna Carmen”,   director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Dar doamna Carmen este cu adevărat ”scumpă la vedere”

Ministrul Daea și soția nu au prea fost văzuți împreună în public. Dar iată că petrecerea de An Nou i-a adus, braț la braț, într-un elegant restaurant din Brașov, unde s-au distrat, printre alții, și cu jurnalistul Luis Lazarus și cu iubita acestuia, Andreea Lazăr.

Unul dintre momentele serii a fost imortalizat, iar jurnalistul a postat fotografia pe contul său de Facebook, ocazie cu care soția ministrului Daea a putut fi văzută …în toată splendoarea sa. Și spunem asta fără urmă de ironie, pentru că doamna Carmen Luchian chiar este o prezență specială. Blondă, foarte cochetă, tânără, o femeie care, iată, îl inspiră pe ministrul Agriculturii în viață și-n carieră.

VIDEO | Petre Daea, la vederea preparatelor de oaie din farfurie: „Nu ești viu dacă nu salivezi. Eu cred că sunt viu'

Daea: „Oaia, săraca, vine din vârful muntelui cu oamenii ăştia care pleacă şi uită de neveste, de copii'|VIDEO

FOTO&VIDEO EXCLUSIV | Petre Daea, copilul de țară: 'Trebuia să fiu cel mai cuminte, pentru că aveam de unde să primesc câte o palmă, dacă se impunea'

VIDEO/ Reporterii ziarului Libertatea au urmărit pas cu pas inspecția la irigații a ministrului Daea și a șefului său de partid, Liviu Dragnea. Cronica unei vizite anunțate!

VIDEO/ Un nou moment de top cu ministrul Daea. A lăsat agricultura de izbeliște și s-a luat la întrecere cu reporterul Libertatea!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii