Mergi direct la conținut »
Ultimele ore din viața lui Edith Gonzalez. Fratele regretate actrițe a făcut dezvăluiri
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Ultimele ore din viața lui Edith Gonzalez. Fratele regretate actrițe a făcut dezvăluiri

Fratele regretatei actrițe mexicane Edith Gonzalez a dezvăluit cum au fost ultimele ore din viața acesteia. Actrița era bolnavă de cancer, iar familia s-a a decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

De Dana Aramă,

„A plecat în liniște. Fetele ei, pentru că o includ aici și pe fata mea (n.r. Frida), i-au cântat câteva melodii în limba engleză, i-au cântat la chitară”, a spus fratele lui Edith Gonzalez.

Edith Gonzalez, alături de fiica sa, Constanza

„Eram acolo, Lorenzo (n.r. soțul lui Edith Gonzalez) la fel, iar ele i-au cântat amândouă și ea a adormit”, a adăugat acesta.

Fratele lui Edith Gonzalez a spus și ce s-a întâmplat vcu sora lui când a ajuns pentru ultima oară la spital.

„A mers la spital în luna mai, pentru un control, nimic altceva. Simțea o durere la spate, însă nimic grav… Însă apoiu am aflat că situația nu era deloc bună. A stat în spital mai bine de două săptămâni. Soțul ei, Lorenzo, a fost cel care a stat în fiecare noapte cu ea… AEdith a murit în jurul orei 10:45”, a explicat Victor Manuel.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu ani. Edith Gonzalez a fost înmormântată în weekend.Vedeta avea o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel.


Citește și:

CRIZA CITOSTATICELOR. De ce dispar medicamentele. Smaranda Arghirescu, oncolog pediatru din Timişoara: “Sunt o grămadă de medicamente care nu există, le procurăm numai din sponsorizări”

Close
Închide
  Close