Mergi direct la conținut »
Cum își va petrece timpul Liviu Dragnea în Penitenciarul Rahova. Miron Cozma: „Acolo nu va mai fi un boss”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cum își va petrece timpul Liviu Dragnea în Penitenciarul Rahova. Miron Cozma: „Acolo nu va mai fi un boss”

Cum își va petrece timpul Liviu Dragnea în Penitenciarul Rahova. Miron Cozma: „Acolo nu va mai fi un boss”

După o perioadă de 21 de zile de carantină, Liviu Dragnea va rămâne, probabil, tot la Penitenciarul Rahova, pentru a-și ispăși pedeapsa de trei ani și șase luni.

De Ciprian Iana,

La Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD va avea un regim special, el urmând să stea alături de alte „VIP-uri” încarcerate aici.

„La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților”, a dezvăluit, pentru Libertatea, Miron Cozma, care a fost și el încarcerat în această închisoare.

Acesta a continuat: „Acolo, Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața «băieților» aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vîntu, nu cu Radu Mazăre”.

În ceea ce privește „regimul special” care-l așteaptă pe Liviu Dragnea la Rahova, Miron Cozma ne-a spus: ”Va avea timp să scrie cărți și nu va interacționa aproape deloc cu «simpli» pușcăriași. Inclusiv scoaterea lui la aer se va face separat de restul condamnaților. Se poate destinde la un fotbal-tenis, deși nu-l prea văd să știe cu «bășica»”.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

„Îl va aștepta o cameră «la cheie»”

Despre celula în care va sta Dragnea, Cozma este convins că „va fi o cameră curată”, în care va avea mai mult spațiu „de manevră” decât ceilalți deținuți.

„Ăia de la Rahova au zugrăvit celula unde va sta în carantină 21 de zile, vă dați seama că îl va aștepta cu o cameră «la cheie» și în pârnaie”, a mai spus Miron Cozma.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a efectuat o bună parte din cei zece ani de închisoare la Penitenciarul Rahova. De altfel, în decembrie 2007, Miron Cozma a fost eliberat condiționat chiar de la Penitenciarul Rahova.


Citește și:

Dosarul șefului pazei lui Dragnea a reapărut luni! Omul care a organizat paza la ieșiri publice ale fostului șef PSD are un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani căruia i se pierduse urma. Libertatea a aflat ce se întâmplă în acest caz

Close
Închide
  Close