MENIU CAUTĂ

Cum l-a blocat Stelian Tănase pe Prelipceanu în direct rostind repetat M**e PSD, aseară, la Digi!

Distribuie

Fostul șef al TVR Stelian Tănase a provocat aseară momente unice la televiziune, explicându-i realizatorului Cosmin Prelipceanu că nu ”M**e e problema, ci PSD!”. Libertatea a decupat momentul respectiv și vi-l oferă ca să-l vedeți. Surprinsă, gazda emisiunii a încercat să-l facă pe invitat să renunțe la rostirea expresiei injurioase. Fără succes.

Istoricul Stelian Tănase comenta la Digi24 reacția șefului Poliției Române, Ioan Buda, care spus că şoferul cu numere anti-PSD a intrat legal în ţară, dar consideră că gestul său este imoral.

Stelian Tănase: „El tot vorbește de cuvântul m**e. Să știți că nu m**e este problema”

Cozmin Prelipceanu:  Să-i spunem M!

Stelian Tănase (imperturbabil): PSD-ul e problema de pe plăcuță și alăturarea celor două cuvinte. Dacă ar fi scris numai m**e, nu-l oprea nimeni. Dar pentru că scrie m**e PSD, l-a oprit la ordin (…) sau niște tovarăși indignați cu niște trese, niște uniforme pe străzi au zis: „haide să arăt și eu că sunt fidea PSD-ului, stăpânilor mei”.

De patru ori a folosit Stelian Tănase cuvântul, blocându-l pur și simplu pe Cosmin Prelipceanu, care încerca să-l potolească.

Tănase a explicat că e o persoană care nu agrează indecențele, dar că, în acest caz, Poliția Română „s-a făcut de râs” și că a fost de „un penibil absolut”.

„Este o chestie absolut politică de imagine a PSD-ului. Și mai este un mesaj, iar spun, m**e PSD, nu-mi face plăcere. Sunt un o persoană pudică, să știți (…)Păcatul acestei formule este că a avut un succes imens. (…) Ori PSD-ul s-a speriat exact de acest lucru. De succesul acestei formule, nici nu mai e nevoie de slogane de campanie”, a conchis Stelian Tănase.


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Inculpați interceptați de DNA când povestesc intervențiile la Firea&Pandele!


 

Citește mai multe despre Cosmin Prelipceanu, stelian tanase și PSD pe Libertatea.

Comentarii