De Ciprian Iana,

Lucian Costin Răduță, soțul pacientei care, între timp, a născut, a povestit cum medicul Gheorghe Popescu l-a băgat într-un cabinet, unde i-a comunicat ”tarifele” pe care trebuia să le dea lui, asistentelor și doctorului anestezist.

”Am venit în spital județean Târgoviște să căutăm un medic. Ne-a chemat direct la cabinetul particular, unde i-a făcut soției un ecograf și a spus prețul. ”Trebuie să vă pregătiți cu 1.700 de lei”, ne-a spus în primă fază, apoi a cerut cu 1.750 de lei. După ce ne-a programat, m-a băgat într-un cabinet și mi-a cerut 1.300 pentru dânsul, 100 pentru asistentă care îl ajuta la operație, 250 pentru anestezist și 50 pentru asistenta care o aducea din salon pe soție”, a dezvăluit Lucian Răduță la emisiunea ”Adriana Nedelea LA FIX”.

După ce s-a organizat flagrantul și doctorul a fost reținut, a început calvarul, în momentul în care pacienta a născut și a fost mutată pe salon.

Povestește Lucian Răduță: ”Soția era să moară pe masă de operație, de abia au stabilizat-o. Au dus-o la terapie și, mai apoi, pe salon. O asistentă a întrebat-o dacă vrea un calmant. ”Da, mă doare burta”, i-a răspuns soția. La care asistenta i-a spus: ”Îți fac, îți fac, că doctorul te-a trecut aici, iar tu l-ai pus bine l-ai aranjat, ai făcut treabă! Apoi a venit un doctor. ”Tu ești Răduță?”, a întrebat-o pe soție. A ieșit apoi pe hol și a început să înjure. De toate alea a înjurat-o ”.

Prima țară care pare să fi scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat
Recomandări

Prima țară care pare să fi scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat

 

După ce a fost sfătuit de către deputatul USR Emanuel Ungureanu să sesizeze autoritățile, Lucian Răduță a precizat că nu i-a fost teamă de consecințe. Asta până în momentul în care a văzut cum se comportau cadrele medicale cu soția sa, după reținerea medicului Gheorghe Popescu.

”Am crezut că și restul cadrelor medicale, se vor speria, se vor comporta normal, dar din contră, nu s-au speriat. După ce l-au ridicat pe domnul doctor și am văzut cum se comportă cadrele medicale mi-a fost teamă de viața soției. Am luat din nou legătura cu domnul deputatul și cu ofițerii DGA, s-a vorbit cu domnul manager, care m-a liniștit”.

Lucian Răduță a ținut să transmită un mesaj celor cărora cadrele medicale le vor cere bani: ”Este o mare greșeală să de bani. Îi sfătuiesc să meargă imediat la DGA să-i denunțe, pentru că nu este altă cale!”.

În ceea ce o privește pe soția sa, Lucian Răduță a spus că este bine și, dacă lucrurile decurg normal, ea va fi externată în cursul zilei de sâmbătă.

Citeşte şi:

Prognoza meteo pentru 14 februarie 2020. Vremea se menține caldă, însă nu scăpăm de ploaie și de lapoviță

Două bancomate aruncate în aer în Arad și în Timiș. Hoții au fugit cu banii

Coronavirusul se răspândește rapid: peste 64.000 de persoane infectate. Numărul morților se apropie de 1.400

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare